taaldiensten

Vertalingen nederlands papiaments en papiaments nederlands

Heeft u een vertaler Papiaments nodig? Wij vertalen graag uw brochures, handleidingen, nieuwsbrieven, persberichten, rapporten, reclamemateriaal, verslagen, webcontent, (kinder)boeken en meer!

Vertalingen

Vertalen is meer dan het omzetten van woorden uit de ene taal in de andere taal. Ook de boodschap moet overkomen zoals die bedoeld is en in een toon die past bij zowel de doelgroep als uw organisatie. Bij ons is dat vanzelfsprekend. Onze vertaler Papiaments verzorgt professionele vertalingen uit het Nederlands, Engels en Spaans in het Papiamentu /o en andersom.

Redigeren

Heeft u iemand nodig die met een frisse blik naar uw tekst kijkt? Twijfelt u over de kwaliteit van uw tekst in het Papiaments of vermoedt u dat niet de juiste spelling is gehanteerd? U moet er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat uw tekst geen fouten bevat. Wij kunnen elk gewenst aspect van uw tekst controleren. Spelling, grammatica of algemeen taalgebruik. Accuraat en doeltreffend!

Schrijven

U wilt uw lezer overtuigen, inspireren of informeren met helder geformuleerde zinnen, maar u weet zelf niet precies hoe? Of heeft u de tekst al geschreven, maar heeft u geen tijd of zin om er een samenhangend geheel van te maken? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woorden in het Papiamentu/o. Neem contact met ons op voor meer informatie.

we zijn u graag van dienst

Tolk

Uw gesprekspartner, klant of patiënt spreekt gebrekkig Nederlands of alleen Papiaments. U heeft een belangrijke mededeling en u wilt er zeker van zijn dat uw gesprekspartner u begrijpt? Dan is het raadzaam een tolk in te zetten. Een tolk vertaalt direct hetgeen u wilt zeggen naar het Papiaments en andersom, telefonisch of op locatie. Een tolk reserveren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze

Uw wensen en eisen zijn belangrijk voor ons, daarom nemen we eerst het project met u door. Zodra alles voor beide partijen duidelijk is, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en een levertermijn. Zodra u akkoord bent, beginnen we met de opdracht. Als de opdracht af is, wordt deze nog een keer gecontroleerd en binnen de afgesproken tijd aan u geleverd. We staan altijd voor u klaar als u tussendoor of na de opdracht vragen heeft.

Tarieven

We hanteren scherpe marktconforme tarieven voor al onze opdrachten. Maar niet alle opdrachten zijn hetzelfde, daarom kijken we eerst naar de inhoud voordat we de prijzen berekenen. We hanteren een woordtarief voor onze vertaaldiensten, voor de overige taaldiensten hanteren we een uurtarief. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.