cURSUSSEN

Meer informatie cursussen

Privé

online

Groep

fysiek

Groep

online

Rooster groepscursussen

Hieronder vindt u de startdata van de fysieke en digitale groepscursussen Papiamentu & Papiamento

Groepscursus Online:

Startdatum: 4 oktober |  Tijdstip: 20.00 uur | Niveau 1

Startdatum: 25 oktober | Tijdstip: 18.30 uur | Niveau 2

Startdatum: 23 oktober | Tijdstip: 20.00 uur | Niveau 3

Groepscursus Fysiek:

De groepscursussen Papiaments worden verspreid over het jaar verzorgd in:

Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Utrecht, Tilburg en Arnhem/Nijmegen.

Startdata:

Arnhem | 31 augustus |  19.30 uur | Niveau 1

Amsterdam | januari 2024 |  Niveau 1

*De cursussen op locatie worden bij voldoende interesse verzorgd. Als u interesse heeft om mee te doen, kunt u dit via een mailtje kenbaar maken. Houd de website of onze Instagrampagina in de gaten.

Rooster conversatielessen

Hieronder vindt u de eerstvolgende datum van de gratis online conversatielessen voor (oud-)cursisten

Gratis conversatieles:

26 september | Tijdstip: 18.45 uur | via Zoom

*Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze gratis conversatielessen?
Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in. U wordt dan toegevoegd aan de mailinglijst.

De cursussen

Van ons kunt u leuke, interactieve cursussen verwachten met veel aandacht voor u als cursist. Specifieke voorkennis van het Papiaments is niet noodzakelijk als u wilt meedoen met de eerste basiscursus. U oefent met het lezen, schrijven, luisteren, maar vooral het spreken van het Papiaments staat centraal!

U kunt kiezen tussen een privécursus, groepscursus op locatie of een groepscursus online. De online groepscursussen worden gedurende het hele jaar verzorgd en de fysieke groepscursussen in verschillende periodes in specifieke steden. Staat uw stad er niet bij, maar wilt u graag deelnemen aan een fysieke groepscursus in uw stad? Laat het ons weten! Bij voldoende belangstelling kunnen we alsnog een groepscursus verzorgen in uw stad.

Helaas verzorgen we geen cursussen op Aruba, Bonaire of Curaçao. U kunt wel vanuit een van deze eilanden of elders in de wereld online privéles nemen of meedoen met een online groepscursus.

Het cursusmateriaal

We ontwikkelen onze eigen cursusmaterialen, zodat we kunnen garanderen dat ze aansluiten bij het doel van de lessen: op een leuke en interactieve manier Papiaments leren!

Het materiaal bestaat uit cursusreaders op verschillende niveaus en een compleet e-learningplatform. Dit platform is een uniek concept met veel materiaal waaronder lessen met interactieve oefeningen, quizzen, geluidsfragmenten, (kinder)verhalen inclusief de uitspraken, een complete taalgids Papiaments, filmpjes en online woordenboeken Nederlands-Papiaments en Papiaments-Nederlands!

Bij deelname aan de online cursussen krijgt u, naast live les, ook tijdelijke toegang tot dit e-learningplatform. Bij deelname aan de fysieke groepscursussen ontvangt u een reader met alles wat we in de lessen behandelen én tijdelijke toegang tot bovengenoemde e-learning. 

Als u alvast een voorproefje wilt, kunt u gebruikmaken van het materiaal op deze website om gratis Papiaments te leren. U kunt de blogpagina’s raadplegen, quizjes maken, of ons op Instagram volgen waar u ook uw Papiaments kunt bijspijkeren.