cURSUSSEN

Meer informatie cursussen

Privé

online

Groep

fysiek

Groep

online

Rooster groepscursussen

 

Groepscursus Papiaments Online:

Papiamentu & Papiamento

 

Online groepscursus in de zomervakantie:

Startdatum: 17 juni  | Tijdstip: 18:30 – 19:30 (CEST) | Niveau 1

Online groepscursussen vanaf september:

Startdatum: eind september | Tijdstip: volgt (CEST) | Niveau 1

Startdatum: eind september | Tijdstip: volgt (CEST) | Niveau 2

 

U kunt gedurende de zomerperiode ook privécursussen volgen.

Let op!

In verband met de coronamaatregelen worden er tot en met september géén fysieke (groeps)cursussen, workshops of (bedrijfs)trainingen verzorgd. Startdata van de fysieke groepscursussen worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

 

Groepscursus Papiaments in Amsterdam, Rotterdam / Den Haag, Utrecht / Amersfoort, Den Bosch / Tilburg, Arnhem / Nijmegen en Zwolle:

FYSIEKE BASISCURSUSSEN


Amsterdam | Startdatum: eind september [ovb]* 

Rotterdam, Tilburg, Arnhem | Startdatum: volgt*

*Meer informatie volgt zsm.

FYSIEKE VERVOLGCURSUSSEN


Amsterdam, Rotterdam, Tilburg | Startdatum: volgt* 

*Meer informatie volgt zsm.

De cursussen

Van ons kunt u leuke, interactieve cursussen verwachten met veel aandacht voor u als cursist. Specifieke voorkennis van het Papiaments is niet noodzakelijk als u wilt meedoen met de eerste basiscursus. U oefent met het lezen, schrijven, luisteren, maar vooral het spreken van het Papiaments staat centraal! De groepscursussen worden regelmatig in verschillende steden gegeven. Staat uw stad er niet bij, maar wilt u graag deelnemen? Of volgt u de cursus liever op een ander tijdstip? Laat het ons weten! Bij voldoende belangstelling kunnen we alsnog een groepscursus verzorgen in uw stad en op uw gewenste tijdstip. Palabricks behoudt zich het recht voor om een geplande cursus te annuleren als cursisten zich op het laatste moment afmelden

Het cursusmateriaal

We gebruiken onze eigen cursusmaterialen. Simpelweg omdat wij willen dat u er tijdens de les én thuis echt wat aan hebt. Bij aanvang van de complete cursus ontvangt u een reader, met alles wat we in de lessen behandelen én veel oefeningen voor thuis! U krijgt ook tijdelijke toegang tot de e-cursus Papiaments; een uniek concept met veel oefenmateriaal. In de e-learning vindt u online woordenboeken Nederlands-Papiaments en Papiaments-Nederlands, een complete taalgids Papiaments, oefeningen, geluidsfragmenten, quizzen, filmpjes en (kinder)verhalen op verschillende niveaus inclusief de uitspraken!