Palabricks

Papiaments is onze Passie

Passie! Dat hebben wij als klein team van professionals met elkaar gemeen, maar het is vooral ook iets waarmee we u enthousiast voor onze taal willen maken. Ook onze kennis delen we graag met u. Kennis die voortvloeit uit jarenlange ervaring in het onderwijs en in de vertaalbranche en niet te vergeten onze wortels op de eilanden. Deze twee aspecten, passie en kennis, in combinatie met betrokkenheid, originaliteit en enthousiasme vormen de basis van onze diensten. We spreken, denken en doen in het Papiaments. U straks ook?

Onze cursussen
Als u zich afvraagt of het Papiaments moeilijk is om te leren, is het antwoord ja én nee. Of u een taal succesvol leert hangt o.a. af van uw motivatie, inzet en soms ook overige talenkennis, maar vooral ook of u de taal met plezier leert en op een manier die bij u past. 

Geen enkele cursist leert op exact dezelfde manier als de ander. Daarom bieden wij verschillende soorten cursussen aan. U kunt zelf bepalen welke vorm bij u past. Al onze cursussen zijn interactief, omdat wij geloven dat je een taal leert door het te spreken en door ermee te oefenen. Met alleen het leren van de grammatica of losse woorden, kom je er niet. We helpen u op weg om met zelfvertrouwen te communiceren in het Papiaments. Een taal leer je immers om te gebruiken; om te lezen, te schrijven en om te spreken, en niet om te vergeten.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste cursus?
Laat het ons weten, we helpen u graag!

Onze taaldiensten
We kennen onze cultuur, onze gewoontes en onze mensen. Dat is belangrijk om de boodschap effectief over te brengen. We gaan dagelijks aan de slag met het Papiaments. We werken fulltime aan verschillende opdrachten, op verschillende niveaus en in verschillende contexten. 

Ons team bestaat uit universitair opgeleide native speakers van het Papiaments die bogen op jarenlange ervaring. We streven ernaar taaldiensten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat is voor zo’n jong taalgebied als dat van het Papiaments niet altijd even makkelijk. Hier blijkt weer het belang van passie. Ons doel is onszelf blijven ontwikkelen in ons taalgebied zodat we onze klanten de beste service en diensten kunnen leveren. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst!