Kies de cursus Papiaments die het best bij u past

Privécursus Papiaments
Als u op zoek bent naar een cursus waarin u veel kunt oefenen en waarmee u in korte tijd snel resultaat boekt, dan is de privécursus uw beste keuze. De cursus wordt niet alleen toegespitst op uw wensen en uw niveau, maar ook met uw agenda houden we rekening. Als het uw wens is om bijvoorbeeld juist de uitspraak te oefenen omdat de Papiamentse grammatica u gemakkelijk afgaat, dan geven we hieraan gehoor! U kunt ook aangeven waar en wanneer u de lessen wilt volgen, ideaal voor mensen met een drukke agenda. Privélessen op het moment dat het u uitkomt! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Groepscursus Papiaments
Als u het fijner vindt om in groepsverband Papiamentu of Papiamento te leren, dan is deze cursus ideaal voor u! In een prettige sfeer en op een actieve manier de taal leren, dat is ons doel. Het aantal deelnemers blijft bij ons beperkt omdat wij het belangrijk vinden dat iedere cursist genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Het grote voordeel van een groepscursus is dat u door interactie met de medecursisten ook veel kennis opdoet. Daarnaast zijn de cursussen zo opgesteld dat iedereen, ongeacht leeftijd en opleidingsniveau, ze makkelijk kan volgen. Raadpleeg ons rooster om te kijken wanneer uw eerste les begint!

Gaat u met vakantie, stage lopen of werken op Aruba, Bonaire of Curaçao? U haalt meer uit uw stage, werk of vakantie als u in het Papiaments communiceert! Mandela zei het al: "Als je iemand aanspreekt in een taal die hij begrijpt, dan bereik je zijn hoofd. Maar spreek je hem aan in zijn eigen taal, dan bereik je zijn hart!"

Incompany Training
U kunt bij Palabricks ook terecht voor incompanytrainingen Papiamentu of Papiamento. In deze praktijkgerichte zakelijke taalcursus oefent u alle voor u belangrijke aspecten van de taal en krijgt u relevante culturele informatie. Bij ons hebt u inspraak in hoe we de training vormgeven, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. We horen graag wie u bent, wat u doet en wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan stellen we een programma samen dat aansluit op uw specifieke leerdoelen. We horen graag van u!

Online Cursus
Heeft u al een taalcursus of thuisstudie Papiaments gevolgd, maar vindt u het nog lastig om echt te communiceren in deze taal? Of heeft u simpelweg meer behoefte om te oefenen? Dan kan onze onlinecursus gericht op conversatie uitkomst bieden. Gewoon vanuit uw luie stoel. U kunt zelf bepalen of u genoeg heeft aan één, twee of meer lessen. Daar doen we niet moeilijk over. Wilt u liever een volledige cursus Papiaments via Skype volgen? Dat kan natuurlijk ook! Direct beginnen?

Vakantiecursus
Tijdens deze vakantiecursus leert u aan de hand van verschillende thema’s en op een leuke en interactieve manier uzelf verstaanbaar maken in het Papiamentu/o. Deze cursus is ideaal omdat u in korte tijd doelgericht oefent met de taal zonder te veel tijd te verspillen aan grammatica. De kennis die u opdoet tijdens de cursus stelt u in staat  op een heel andere manier kennis te maken met de eilanden, de mensen en de cultuur. Communiceer met de locals en beleef het ultieme eilandgevoel!