Cursus Papiaments

Kies de cursus Papiaments die het beste bij u past!

Privécursus

Met een privécursus kunt u zelf aangeven wat u wilt leren, hoeveel lessen u wilt volgen en wanneer u ze wilt volgen. Wilt u bijvoorbeeld veel oefenen met spreekvaardigheid omdat u het nog lastig vindt om te spreken met Papiamentstaligen? Moet u voor uw werk specifieke woorden leren? Of wilt u de spelling onder de knie krijgen? Wat uw doel ook is, met de privécursus kunt u het makkelijk bereiken. Kies voor een complete cursus of voor losse privélessen. Het maakt niet uit wat uw niveau is, we verzorgen de privélessen op alle gewenste niveaus. Neem snel contact op via onderstaande button.

Groepscursus Papiaments

Als u het fijner vindt om in groepsverband Papiamentu of Papiamento te leren, dan is deze cursus ideaal voor u! In een prettige sfeer en op een actieve manier de taal leren, dat is ons doel. Het aantal deelnemers blijft bij ons beperkt omdat wij het belangrijk vinden dat iedere cursist genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Het grote voordeel van een groepscursus is dat u ook veel kunt leren van de andere deelnemers. Kies voor een cursus op locatie of een onlinecursus voor beginners, semi-gevorderden, gevorderden of vergevorderden. Klik hieronder om te zien wanneer uw eerste les begint!

cursus papiaments
Curaçao strand
Gaat u wonen, werken of stage lopen op Aruba, Bonaire of Curaçao? Leer (een beetje) Papiaments, maak contact met de lokale bevolking en geniet meer van uw verblijf op de eilanden! Nelson Mandela zei het al: "Als je tegen iemand praat in een taal die hij begrijpt, dan bereik je zijn hoofd. Als je tegen iemand praat in zijn eigen taal, dan bereik je zijn hart!"

Incompany Training

U kunt bij ons ook terecht voor incompanytrainingen Papiamentu of Papiamento. In deze praktijkgerichte zakelijke taaltraining oefent u alle voor u belangrijke aspecten van de taal en krijgt u relevante culturele informatie. Bij ons heeeft u inspraak in hoe we de training vormgeven, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. We horen graag wie u bent, wat u doet en wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan stellen we een programma samen dat aansluit op uw specifieke leerdoelen. 

Workshops

We kunnen ook verkorte cursusssen verzorgen op uw evenement, op uw school of organisatie. Bijvoorbeeld een introductie-workshop Papiaments, een versnelde basiscursus, een workshop spelling van het Papiamentu of het Papiamento of bijvoorbeeld een korte introductie in het Papiaments voor kinderen. Samen met uw organisatie kunnen we invulling geven aan de workshops. Deze kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie cursussen

Privé

online

Groep

op locatie

Groep

online

De cursussen

Van ons kunt u leuke, interactieve cursussen verwachten met veel aandacht voor u als cursist. Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk als u wilt meedoen met de eerste cursus Papiaments. U oefent met het lezen, schrijven, luisteren, maar vooral het spreken van het Papiaments staat centraal!

U kunt kiezen tussen een privécursus, groepscursus op locatie of een groepscursus online. De digitale groepscursussen worden gedurende het hele jaar verzorgd en de fysieke groepscursussen in verschillende periodes in specifieke steden. Wilt u graag deelnemen aan een groepscursus op locatie in uw eigen stad, maar staat uw stad er niet bij? Laat het ons weten! Bij voldoende belangstelling kunnen we alsnog een groepscursus verzorgen in uw stad.

Helaas verzorgen we geen cursussen op Aruba, Bonaire of Curaçao. U kunt wel vanuit een van deze eilanden of elders in de wereld online privéles nemen of meedoen met een online groepscursus.

Het cursusmateriaal

We ontwikkelen onze eigen leermiddelen, zodat we kunnen garanderen dat ze aansluiten bij het doel van de lessen: op een leuke en interactieve manier Papiaments leren!

De leermiddelen bestaan uit cursusreaders op verschillende niveaus (beginners, halfgevorderden en gevorderden) en een compleet e-learningplatform eveneens onderverdeeld in verschillende niveaus. Dit platform is een uniek concept met ruim 30 uur aan materiaal waaronder lessen met interactieve oefeningen, quizzen, geluidsfragmenten, (kinder)verhalen inclusief de uitspraken, een complete taalgids Papiaments, filmpjes en online woordenboeken Nederlands-Papiaments en Papiaments-Nederlands!

Bij deelname aan de online cursussen krijgt u, naast live les, ook tijdelijke toegang tot dit e-learningplatform. Bij deelname aan de fysieke groepscursussen ontvangt u een reader met alles wat we in de lessen behandelen én tijdelijke toegang tot bovengenoemde e-learning. 

Als u alvast wilt beginnen, kunt u gebruikmaken van het materiaal op deze website om gratis Papiaments te leren. U kunt de blogpagina’s raadplegen, quizjes maken, of ons op Instagram volgen waar u ook uw Papiaments kunt bijspijkeren.