Contact

inschrijven en informatie

Vragen?

Als u vragen heeft of als u graag meer informatie ontvangt, kunt u een mailtje of een whatsappberichtje sturen, telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag via onderstaand contactformulier stellen. Houd ook uw map met ongewenste e-mail in de gaten. Heeft u liever dat wij telefonisch contact met u opnemen? Meld dit op het contactformulier en voeg uw telefoonnummer toe. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Inschrijven Cursus

U kunt zich inschrijven door het formulier hieronder in te vullen. Vermeld uw naam, e-mailadres en welke cursus u wenst te volgen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Indien u een offerte wenst te ontvangen voor een cursus of een vertaling, dan kunt u dat via onderstaand formulier aanvragen. Vermeld daarbij om welke cursusvorm het gaat. Als het om vertalingen gaat, vernemen we graag naar welke taal u de tekst vertaald wilt hebben (bijvoorbeeld van het Nederlands, Engels of het Spaans naar het Papiaments of andersom). U ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

    we zijn u graag van dienst