Groepscursus of Privécursus

groepscursus of privécursus papiaments

Je wilt Papiaments leren spreken, begrijpen en misschien ook goed kunnen lezen en schrijven. Om in de wondere wereld van het Papiaments te duiken, hoef je eigenlijk niet eens je huis te verlaten. Een privécursus volg je gewoon via Skype of, afhankelijk van je woonadres, met een docent aan je keukentafel.

Ben je meer van de gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen die ook dolgraag Papiaments willen leren, dan is een groepscursus je beste optie. Ga je voor een groepscursus of privécursus? In deze blog krijg je meer informatie. Heb je vragen? Bel, mail of stuur een berichtje via Instagram!

 

Groepscursus

In een groep ben je natuurlijk niet alleen; je gaat samen aan de slag. Het grootste voordeel hiervan is dat je ook van anderen veel kunt leren en dat je meerdere gesprekpartners hebt om mee te oefenen.

Het uitgangspunt is steeds: taal is bedoeld als communicatiemiddel. Dat betekent dat je bij ons Papiaments leert om direct actief te gebruiken. Aan de hand van alledaagse praktische situaties oefen je met de taal, bouw je vocabulaire op en leer je met zelfvertrouwen te communiceren.

Opzet
De groepscursussen bestaan uit 10 lessen van 2 uur. Een kort maar krachtige cursus die je prima kunt combineren met een drukke baan of privéleven. De lessen vinden op vaste dagen en tijden plaats. Als je iemand bent die een stok achter de deur nodig heeft, is deze vorm ideaal.

De groepslessen worden o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg/Eindhoven en Arnhem/Nijmegen gegeven. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er ook elders groepscursussen verzorgd. Neem dus altijd contact op, ook als je je stad er niet tussen ziet staan.

In een notendop:

• Je krijgt dynamische lessen waarin je actief meedoet

• Je krijgt persoonlijke begeleiding van een zeer enthousiaste topdocente

• Je leert de taal aan de hand van praktische situaties

• Je ontvangt een cursusboek inclusief tijdelijke toegang tot de e-learning

• Je volgt de cursus in de avonduren of op de zaterdag in een stad naar keuze

• Je volgt de lessen in een gezellige sfeer met onbeperkt koffie en thee

 

Privécursus via Skype

Een van de meestgestelde vragen is: krijg je écht les of gaat het om e-learning? Het antwoord: ja én ja. Je krijgt daadwerkelijk les van een docent die jou vanaf les één begeleidt om het Papiaments goed onder de knie te krijgen. Daarnaast krijg je tijdelijke toegang tot het unieke e-learningplatform met extra oefeningen, fragmenten, verhalen en filmpjes.

Het grootste voordeel bij een privécursus (via Skype of bij je thuis) is dat we in overleg een passend traject samenstellen. Moet je voor je baan op Aruba, Bonaire of Curaçao de taal leren? Wil je af en toe wat extra oefenen? Of een complete cursus waarbij je vanaf 0 begint? Wat je doel ook is, de cursus zal zodanig opgesteld worden dat het aansluit op je wensen.

Opzet
Een complete privécursus bij je thuis of via Skype bestaat uit 10 lessen van 1 uur of 1,5 uur. Maar niet iedereen heeft dezelfde doelen of evenveel tijd. Sommige doelen vergen een korter leertraject. Als je bijvoorbeeld een presentatie moet houden en deze graag wilt oefenen, en ook tips ontvangen over de aanpak, dan is een compleet pakket natuurlijk niet nodig. En stel dat je graag eens in de twee weken een keertje extra wilt oefenen, dan kan dat!

In een notendop:
• Je krijgt een cursus op maat. Je gaat op jouw niveau werken aan je leerdoelen

• Je krijgt dynamische lessen waarin je actief meedoet

• Je hoeft je niet aan vaste dagen of tijdstippen te houden

• Je kunt zowel losse lessen aanvragen als pakketten van meerdere lessen

• Je ontvangt cursusmaterialen; een reader, toegang tot de e-learning of allebei

• Je plant de lessen in overleg. De lessen kunnen doordeweeks van ’s ochtends tot ’s avonds plaatsvinden of in het weekend

 

Contact
Wil je je aanmelden voor één van bovenstaande cursussen? Of heb je vragen? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info[AT]palabricks.nl. Je mag ook bellen naar 085 785 92 54.

 

Handige Links

Rooster cursussen
Basiswoorden Papiaments
Frase na papiamentu – Zinnen in het Papiaments