Groepscursus of Privécursus

groepscursus of privécursus papiaments

Je wilt Papiaments leren spreken, begrijpen en misschien ook goed kunnen lezen en schrijven. Om in de wondere wereld van het Papiaments te duiken, hoef je eigenlijk niet eens je huis te verlaten. Een privécursus volg je gewoon via Zoom of een ander programma naar keuze.

Ben je meer van de gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen die ook dolgraag Papiaments willen leren, dan is een fysieke of online groepscursus je beste optie. Ga je voor een groepscursus of privécursus? In deze blog krijg je meer informatie. Heb je vragen? Bel, mail of stuur een berichtje via Instagram!

Groepscursus – fysiek of online

In een groep ben je natuurlijk niet alleen; je gaat samen aan de slag. Het grootste voordeel hiervan is dat je ook van anderen veel kunt leren en dat je meerdere gesprekpartners hebt om mee te oefenen.

Het uitgangspunt is steeds: taal is bedoeld als communicatiemiddel. Dat betekent dat je bij ons Papiaments leert om direct actief te gebruiken. Aan de hand van alledaagse praktische situaties oefen je met de taal, bouw je vocabulaire op en leer je met zelfvertrouwen te communiceren.

Opzet
De fysieke groepscursussen bestaan uit 10 lessen van 1,5 uur. De online groepscursussen uit 10 lessen van 1 uur. De opzet van beide cursussen is hetzelfde. Een kort maar krachtige cursus die je prima kunt combineren met een drukke baan of privéleven. De lessen vinden op vaste dagen en tijden plaats. Als je iemand bent die een stok achter de deur nodig heeft, is deze vorm ideaal.

De fysieke groepslessen worden o.a. in Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Utrecht, Den Bosch/Tilburg en Arnhem/Nijmegen gegeven. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er ook elders groepscursussen verzorgd. Neem dus altijd contact op, ook als je je stad er niet tussen ziet staan.

In een notendop:

• Je krijgt dynamische lessen waarin je actief meedoet en vragen kunt stellen.

• Je krijgt persoonlijke begeleiding van een zeer enthousiaste topdocente.

• Je leert de taal aan de hand van praktische situaties.

• Je volgt de cursus op doordeweekse avonden.

• Je ontvangt, bij deelname aan fysieke lessen, een syllabus inclusief tijdelijke toegang tot de e-learning. Bij deelname aan de online cursus krijg je tijdelijke toegang tot de e-learning.

• Je doet gratis mee met de extra conversatielessen die gedurende het hele jaar georganiseerd worden. 

Privécursus via Zoom

Een van de meestgestelde vragen bij online individuele pakketten is: krijg je écht les of gaat het om e-learning? Het antwoord: ja én ja. Je krijgt daadwerkelijk les van een docent die jou vanaf les één begeleidt om het Papiaments goed onder de knie te krijgen. Daarnaast krijg je tijdelijke toegang tot het unieke e-learningplatform met extra oefeningen, fragmenten, verhalen en filmpjes.

Het grootste voordeel bij een privécursus is dat we in overleg een passend traject samenstellen. Moet je voor je baan op Aruba, Bonaire of Curaçao de taal leren? Wil je af en toe wat extra oefenen? Of een complete cursus waarbij je vanaf 0 begint? Wat je doel ook is, de cursus zal zodanig opgesteld worden dat het aansluit op je wensen.

Opzet
Een complete privécursus via Zoom bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Maar niet iedereen heeft dezelfde doelen of evenveel tijd. Sommige doelen vergen een korter leertraject. Als je bijvoorbeeld een presentatie moet houden en deze graag wilt oefenen, en ook tips ontvangen over de aanpak, dan is een compleet pakket natuurlijk niet nodig. En stel dat je graag eens in de twee weken een keertje extra wilt oefenen, dan kan dat!

In een notendop:
• Je krijgt een cursus op maat. Je gaat op jouw niveau werken aan je leerdoelen.

• Je krijgt dynamische lessen waarin je actief meedoet en vragen kunt stellen.

• Je hoeft je niet aan vaste dagen of tijdstippen te houden.

• Je kunt zowel losse lessen aanvragen als pakketten van meerdere lessen.

• Je plant de lessen in overleg. De lessen kunnen doordeweeks van ’s ochtends tot ’s avonds plaatsvinden.

• Je krijgt toegang tot de e-learning, eventueel een syllabus, én gratis deelname aan extra conversatielessen.

Contact
Wil je je aanmelden voor één van bovenstaande cursussen? Of heb je vragen? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info[AT]palabricks.nl. Je mag ook appen of bellen naar 06 49 085 654.

Handige Links

Rooster cursussen
Basiswoorden Papiaments
Frase na papiamentu – Zinnen in het Papiaments